Certificat energetic

NAVEXIM CADASTRU BRAILA

Preturi incepand de la 180 lei

Realizam prin intermediul departamentului de audit energetic certificarea energetica a imobilelor.

Incepand cu 18 iulie 2013 toti proprietarii care intentioneaza sa vanda imobile sunt obligati prin Legea nr. 372/2005 sa puna la dispozitia cumparatorilor certificatul energetic. De asemenea, cand se realizeaza inscrierea contractelor de inchiriere la Administratia Financiara, proprietarul este obligat sa depuna o copie a acestuia.

Certificatul energetic se solicita si la inscrierea imobilelor nou construite la Primarie, Oficiul de Cadastru si Administratia Financiara.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, realizam prin intermediul departamentului de audit energetic din cadrul firmei noastre certificarea energetica a imobilelor.

Aceasta presupune incadrarea intr-una din cele 7 clase energetice, de la A la G, clase ce exprima consumul de energie al respectivului imobil.

Efectuam masuratorile necesare, evaluam dotarile imobilului si intocmim documentatia, in baza actelor de proprietate ale clientilor.

Acte necesare

Pentru realizarea certificatului energetic, sunt necesare:

  • copie act de identitate proprietar;
  • copie dupa schita cadastrala a imobilului.

Printr-o scurta vizita la imobil Auditorul energetic culege de la fata locului detaliile geometrice ce intra in calculul certificatului energetic cum ar fi: dimensiunea ferestrelor, grosimea peretilor, a planseelor precum si detalii tehnice cum ar fi izolatiile si imbunatatirile ce s-au adus imobilului in cauza. Se noteaza informatii despre instalatiile electrice si sanitare, despre anul de constructie si despre structura constructiei.

Termenul de valabilitate al Certificatului Energetic este de 10 ani din momentul eliberarii lui.

Imobilele pentru care se realizeaza certificarea energetica sunt: apartamente, case, blocuri, spatii comerciale, birouri, unitati de alimentatie publica si de turism, sau orice alte cladiri ce consuma energie.

Informatii suplimentare

Pentru orice informatii legate de oferta nostra de servicii te rugam sa ne contactezi !

contacteaza-ne acum