Trasari limite proprietate

NAVEXIM CADASTRU BRAILA

Trasarea limitelor proprietatii, sau intarusarea, reprezinta delimitarea exacta, ce se realizeaza pe baza masuratorilor precise efectuate de inginerii NAVEXIM CADASTRU BRAILA

Tehnologia folosita este aparatura de ultima generatie GPS in sistem RTK ce asigura precizie in determinarea punctelor de coordonate.

Trasarea este necesara pentru cunoasterea pozitiei exacte a limitelor terenurilor, in vederea amplasarii gardurilor si constructiilor edificate pe teren. Solicitand trasarea, evitati problemele care ar putea aparea din cauza amplasarii constructiilor pe care intentionati sa le ridicati prea aproape de limitele de proprietate sau chiar pe terenul invecinat.

In vederea executarii trasarii, avem nevoie de schita cadastrala a imobilului ce urmeaza a fi trasat, copii xerox acte proprietate si copii xerox acte de identitate proprietari. Dupa executarea masuratorilor si amplasarea corecta a limitelor NAVEXIM CADASTRU BRAILA elibereaza procesul-verbal de trasare, document ce atesta corectitudinea realizarii masuratorilor.

Informatii suplimentare

Pentru orice informatii legate de oferta nostra de servicii te rugam sa ne contactezi !

contacteaza-ne acum